Skocz do zawartości

Witaj na pokładzie !

Zarejestruj się aby uzyskać dostęp do wszystkich możliwości oferowanych przez naszą społeczność. Po zalogowaniu możesz zakładać tematy, odpowiadać w istniejących, przeglądać i dodawać zawartość galerii, korzystać z systemu reputacji, prywatnego komunikatora i wielu innych opcji!

Ten komunikat zostanie usunięty, gdy się zalogujesz.

Poradniki Star Citizen

Potrzebujesz drogowskazu? Skorzystaj z naszych poradników!

Porozmawiajmy na żywo!

Chcesz pogadać na żywo? Dołącz do nas na Discordzie!

Dołącz do Ater Dracones!

Szukasz wyborowego towarzystwa do gry w Star Citizena i nie tylko? W Ater Dracones znajdziesz sporo interesujących osób, wsparcie i fajny klimat, a także największą lecz posiadającą własny charakter praktycznie najstarszą aktywną polską organizację w SC.

Mimo iż jest nas wielu cenimy sobie indywidualność naszych członków, a aktywni mogą liczyć na możliwość kształtowania losów klanu.

Nebthtet

WAŻNE: 0$ CCU - aktualizacja terminu

Zgodnie z informacją opublikowaną na stronie wsparcia RSI egzekucję 0$ CCU przełożono na 2 maja 2019. Jeśli jakieś macie, to na ich zużycie nie pozostało wam wiele czasu.

image.png

Dzisiejsza konserwacja robertsspaceindustries.com potrwała blisko trzy godziny (pewnie szykowali się już do wywalenia zerówek i "coś się popsuło") i to właśnie z tej okazji odroczono usunięcie CCU z kont.

Źródło informacji znajdziecie tutaj - jest to artykuł z bazy wsparcia RSI. Co dziwne i niepokojące, CIG nie raczyło poinformować o przedłużeniu terminu w wątku dedykowanym całej akcji - informację wkleił jeden z użytkowników. Jako klientowi CIG mnie zdecydowanie nie podoba się takie podejście (tak samo jak i w ogóle sposób przeprowadzenia całej tej akcji). Można było problem "zerówek" rozwiązać na WIELE innych sposobów, lecz widać iż "spice must flow" i CIG ma coraz większe parcie na napływ świeżych środków od klientów.

A co wy o tym sądzicie?

Opinie użytkowników

Rekomendowane komentarze

Mają jakiś poślizg i ja u siebie dalej widzę zerówki, ale wychodzę z założenia że szlag je może trafić w każdej chwili.

Podziel się komentarzem

Odnośnik do komentarza