☠️ Nebthtet 1 543 Napisano 17 Marzec 2014 Z życzeniami z okazji Dnia Św. Patryka rozpoczynam oficjalny temat ze zdjęciami kotów. Bo każdy wie, że internety pełne kotów są i koty na forum muszą być. Innym zwierzakom możecie zakładać osobny temat jeśli wola, ten jest na sierściuchy i basta I drugi kotek bardziej w moich klimatach: PS - Jeśli do czegoś nie linkujecie, wrzucajcie to na http://imgur.com. Szanujmy transfer Jakiś post jest interesujący, pomocny, zabawny, denerwujący? Skorzystaj z systemu reakcji - autor będzie mieć większą motywację, by napisać kolejne lub się poprawić! Masz pytanie do admina? Zajrzyj tutaj. Power tends to corrupt; absolute power corrupts absolutely. - Lord Acton Frankly, my dear, I don't give a damn. - Rhett Butler I am the Law. - Judge Dredd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
🐲 lethe 74 Napisano 18 Marzec 2014 To ja dorzucę dwa potwory które grasują po moim centrum sterowania: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dragnarek 21 Napisano 18 Marzec 2014 Ups. Mialo byc o kotach, tak? 1 Artsalah dodał reakcję A tu mial byc jakis zajebisty podpis albo cytat, ale wole piwo i fajki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
☠️ Nebthtet 1 543 Napisano 20 Marzec 2014 Moje kote: I randomowa kota z netu Jakiś post jest interesujący, pomocny, zabawny, denerwujący? Skorzystaj z systemu reakcji - autor będzie mieć większą motywację, by napisać kolejne lub się poprawić! Masz pytanie do admina? Zajrzyj tutaj. Power tends to corrupt; absolute power corrupts absolutely. - Lord Acton Frankly, my dear, I don't give a damn. - Rhett Butler I am the Law. - Judge Dredd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
🐲 Nadhir 1 Napisano 25 Marzec 2014 koty, koty....brrr...u sąsiada mogą ostatecznie być. ( Na szczęscie nie hoduję gołębi.) W domu u mnie raczej nie, bo jak pomyślę, że taki stwór może wskocyc mi na kuchnię i napluć do garów......pfffeee! Więc tylko psy zostają do kochania, albo gryzoni drobiazg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
🐲 lethe 74 Napisano 26 Marzec 2014 Wbrew pozorom koty można wiele nauczyć, wystarczy konsekwencja i nie będą skakać tam gdzie nie powinny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
☠️ Nebthtet 1 543 Napisano 29 Marzec 2014 Jakiś post jest interesujący, pomocny, zabawny, denerwujący? Skorzystaj z systemu reakcji - autor będzie mieć większą motywację, by napisać kolejne lub się poprawić! Masz pytanie do admina? Zajrzyj tutaj. Power tends to corrupt; absolute power corrupts absolutely. - Lord Acton Frankly, my dear, I don't give a damn. - Rhett Butler I am the Law. - Judge Dredd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
🐲 lethe 74 Napisano 30 Marzec 2014 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
🐲 Nathaniel 3 Napisano 6 Kwiecień 2014 To też się pochwalę ciciakami. Obydwie panny pod opieką Seren i moją: 1 Nebthtet dodał reakcję ... just like you imagined ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
🐲 Shivon 114 Napisano 6 Kwiecień 2014 Łał, koteły srywicz, ni mam ni jednego To jest puste, ciągnie się w nieskończoność i… O mój Boże, tam jest pełno gwiazd! - Arthur C. Clarke Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
☠️ Nebthtet 1 543 Napisano 6 Kwiecień 2014 No tu można nie tylko swoje wstawiać Jakiś post jest interesujący, pomocny, zabawny, denerwujący? Skorzystaj z systemu reakcji - autor będzie mieć większą motywację, by napisać kolejne lub się poprawić! Masz pytanie do admina? Zajrzyj tutaj. Power tends to corrupt; absolute power corrupts absolutely. - Lord Acton Frankly, my dear, I don't give a damn. - Rhett Butler I am the Law. - Judge Dredd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
🐲 Shivon 114 Napisano 6 Kwiecień 2014 Jak chcesz To jest puste, ciągnie się w nieskończoność i… O mój Boże, tam jest pełno gwiazd! - Arthur C. Clarke Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
☠️ Nebthtet 1 543 Napisano 6 Kwiecień 2014 Tak też można Jakiś post jest interesujący, pomocny, zabawny, denerwujący? Skorzystaj z systemu reakcji - autor będzie mieć większą motywację, by napisać kolejne lub się poprawić! Masz pytanie do admina? Zajrzyj tutaj. Power tends to corrupt; absolute power corrupts absolutely. - Lord Acton Frankly, my dear, I don't give a damn. - Rhett Butler I am the Law. - Judge Dredd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
🐲 Shivon 114 Napisano 6 Kwiecień 2014 To jest puste, ciągnie się w nieskończoność i… O mój Boże, tam jest pełno gwiazd! - Arthur C. Clarke Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
☠️ Nebthtet 1 543 Napisano 8 Kwiecień 2014 Jeżowe klimaty: http://imgur.com/a/3PLTa Słodziutkie Jakiś post jest interesujący, pomocny, zabawny, denerwujący? Skorzystaj z systemu reakcji - autor będzie mieć większą motywację, by napisać kolejne lub się poprawić! Masz pytanie do admina? Zajrzyj tutaj. Power tends to corrupt; absolute power corrupts absolutely. - Lord Acton Frankly, my dear, I don't give a damn. - Rhett Butler I am the Law. - Judge Dredd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
🐲 Shivon 114 Napisano 9 Kwiecień 2014 Jeżowe klimaty: http://imgur.com/a/3PLTa Słodziutkie U mnie sporo ich jest To jest puste, ciągnie się w nieskończoność i… O mój Boże, tam jest pełno gwiazd! - Arthur C. Clarke Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
☠️ Nebthtet 1 543 Napisano 9 Kwiecień 2014 Jakiś post jest interesujący, pomocny, zabawny, denerwujący? Skorzystaj z systemu reakcji - autor będzie mieć większą motywację, by napisać kolejne lub się poprawić! Masz pytanie do admina? Zajrzyj tutaj. Power tends to corrupt; absolute power corrupts absolutely. - Lord Acton Frankly, my dear, I don't give a damn. - Rhett Butler I am the Law. - Judge Dredd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
🐲 Tharsys 23 Napisano 10 Kwiecień 2014 Wbrew pozorom koty można wiele nauczyć, wystarczy konsekwencja i nie będą skakać tam gdzie nie powinny. Ja moją uczę już jedenasty rok i potwierdzam widzę ostatnio postępy Faktem jest, że jej się zbytnio nie spieszy, bo i tak uważa się za najważniejszą postać w domu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
☠️ Nebthtet 1 543 Napisano 11 Kwiecień 2014 Wprawdzie to nie kot ale też słodziutkie: No i kot: Jakiś post jest interesujący, pomocny, zabawny, denerwujący? Skorzystaj z systemu reakcji - autor będzie mieć większą motywację, by napisać kolejne lub się poprawić! Masz pytanie do admina? Zajrzyj tutaj. Power tends to corrupt; absolute power corrupts absolutely. - Lord Acton Frankly, my dear, I don't give a damn. - Rhett Butler I am the Law. - Judge Dredd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
🐲 Nathaniel 3 Napisano 14 Kwiecień 2014 Zazwyczaj nie jestem fanem takich produkcji, ale właśnie otrzymałem cynk od kolegi admina, więc nie wypadało się nie podzielić KLIK ... just like you imagined ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
🐲 Anoobis 36 Napisano 14 Kwiecień 2014 Życie jest grą, śmierć to tylko zmiana planszy.i5 6600K | Nitro+ RX 470 8G | 16G DDR4 | Asus Z170 Pro Gaming | PSU XFX XTR 650W Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
☠️ Nebthtet 1 543 Napisano 14 Kwiecień 2014 Konik wcina owies Jakiś post jest interesujący, pomocny, zabawny, denerwujący? Skorzystaj z systemu reakcji - autor będzie mieć większą motywację, by napisać kolejne lub się poprawić! Masz pytanie do admina? Zajrzyj tutaj. Power tends to corrupt; absolute power corrupts absolutely. - Lord Acton Frankly, my dear, I don't give a damn. - Rhett Butler I am the Law. - Judge Dredd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zerat_KJ 56 Napisano 15 Kwiecień 2014 jakis maly ten ... kucyk ;p Chyba jakis My little Pony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
🐲 Shivon 114 Napisano 17 Kwiecień 2014 To jest puste, ciągnie się w nieskończoność i… O mój Boże, tam jest pełno gwiazd! - Arthur C. Clarke Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
🐲 lethe 74 Napisano 18 Kwiecień 2014 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach