Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Czy masz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Podobna zawartość

• Przez Toteo
      No i mam nowy monitor ale jakies moje wewnetrzne cos juz marudzi.
      Wiem, ze jednolitosc podswietlania to loteria, nawet w drogich monitorach i wazniejsza jest jednolitosc kolorow.
      Zrobilem zdjecia po ciemku i sami powiedzcie, czy oddawac, czy ja moze jednak troche przesadzam  (wiadomo, w realnym uzytkowaniu nie jest tak zle)

• Przez Toteo
      Monitor mi padl (zalaczam zdjecie) i poszukuje nowego. Moj obecny to LG 27EA63 - do dzisiaj bylem z niego zadowolony.
      Wymagania co do nowego:
      1. do £200 (preferuje, zeby znajdowal sie na amazon.co.uk ale musi byc do kupienia normalna droga w uk)
      2. 27" - wiekszy tylko jak jest uzasadnienie - np. dobra cena
      3. rozdzielczosc: FHD - do tej pory mialem 1080p i jest mi z tym ok. - jak bedzie QHD w tej cenie to moze i lepiej, ale niewymagane
      4. technologia panelu: IPS LED
      5. VESA mount (takie cztery standardowe dziurki na plecach monitora do montowania na stojaku)
      6. preferowalbym modele z 2019 roku
      7. preferuje znane marki typu: LG, ASUS, Dell, AOC czy co tam jeszcze sie nadaje.

na razie rozwazam: LG 27MK430H-B

Prosze o pomoc, jakby ktos mial czas na male poszukiwania. 

• Przez Nebthtet
      W tym temacie możecie zadawać pytania "jak to działa" odnośnie forum, a także proponować funkcjonalności jakie chcielibyście aby się pojawiły. Zastępuje on poprzednio funkcjonujący wątek. Jeśli mieliście jakieś pytanie na które nie doczekaliście się odpowiedzi możecie je ponownie umieścić w tym wątku.
      Administracja nie gwarantuje wdrożenia czegokolwiek czy odpowiedzi na pytania, lecz miejcie świadomość że dołoży starań aby zachcianki P.T. Userów spełnić (no chyba że będą zarzynać serwer / przekraczać umiejętności OŻW Administracji)
      Administracja jest świadoma że pisze o sobie w trzeciej osobie i ma to w nosie.  
      W niniejszym wątku proszę nie zgłaszać błędów! Za to będą minusy, kasowanie postów i szczucie Mieciem (w kolejności dowolnej). Temat do tępienia bugów [znajdziecie tutaj].
    • Przez Nebthtet
      W tym temacie zgłaszajcie znalezione na forum bugi. Znajdziecie tu też takie, jakie udało się mi lub komuś ze Społeczności upolować, ale jeszcze nie są naprawione. 
      Uwaga: wątek nie służy do zgłaszania sugestii i propozycji zmian na forum, lub pytań jak coś działa / jak coś zrobić. Od tego jest [ten temat]. Niestosowanie się do powyższego będzie "nagradzane" minusową reputacją i kasowaniem postów.

Wersja 4.1.9 - aktualnie znane bugi (mozna je obejść przełączając się tymczasowo na skin "IPS" przy pomocy menu "Styl" znajdującego się na dole strony):
      Aktualizacja skina wytłukła istniejące bugi. Polujcie na nowe!
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Polityka prywatności