🐲 Berecik26 262 Napisano 30 Kwiecień 2018 Jeśli można coś polecić od siebie to może coś autorstwa Vincent V. Severskiego. Napisał, oczywiście imo, jedne z najlepszych polskich książek szpiegowskich. Jako znawca tematu, a był oficerem wywiadu, zgrabnie umieścił akcję i bohaterów w naszych obecnych "demokratycznych" czasach. Czteroksiąg zawiera: 2011 – Nielegalni 2012 – Niewierni 2014 – Nieśmiertelni 2016 – Niepokorni W tym roku, a w zasadzie dwa tygodnie temu (jeszcze cieplutka) trafiła do sprzedaży kolejna książka o tytule "Zamęt" Kiedy ja to WSZYSTKO przeczytam.... 2 Ferwex i James_PL dodali reakcje Nic mi w życiu tak nie wyszło jak włosy. Lepiej dobrze zjeść, niż podobać się byle komu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
☠️ Nebthtet 1 544 Napisano 1 Maj 2018 Oooo, ty zły człowieku ty, kolejne do backlogu lektur... Jakiś post jest interesujący, pomocny, zabawny, denerwujący? Skorzystaj z systemu reakcji - autor będzie mieć większą motywację, by napisać kolejne lub się poprawić! Masz pytanie do admina? Zajrzyj tutaj. Power tends to corrupt; absolute power corrupts absolutely. - Lord Acton Frankly, my dear, I don't give a damn. - Rhett Butler I am the Law. - Judge Dredd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
🐲 Shivon 114 Napisano 8 Lipiec 2018 Dziś widziałem reklamę z tym autorem w TV... To jest puste, ciągnie się w nieskończoność i… O mój Boże, tam jest pełno gwiazd! - Arthur C. Clarke Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
☠️ Nebthtet 1 544 Napisano 8 Lipiec 2018 No bo Canal+ kręci serial o którym już pisałam na forum Jakiś post jest interesujący, pomocny, zabawny, denerwujący? Skorzystaj z systemu reakcji - autor będzie mieć większą motywację, by napisać kolejne lub się poprawić! Masz pytanie do admina? Zajrzyj tutaj. Power tends to corrupt; absolute power corrupts absolutely. - Lord Acton Frankly, my dear, I don't give a damn. - Rhett Butler I am the Law. - Judge Dredd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
🐲 Ferwex 16 Napisano 28 Maj 2019 Do wyżej wymienionego kompletu można dołożyć nowy cykl o ekipie Romana Leskiego: - Zamęt (2018) - Odwet (2019.06.16) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
🐲 Ferwex 16 Napisano 28 Wrzesień 2019 V.V. Severski poleca nową powieść szpiegowsko-historyczną. Jesień zapowiada się ciekawie "Operacja Rafael" już 16 października 2019 1 Nebthtet dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
☠️ Nebthtet 1 544 Napisano 28 Wrzesień 2019 Nawet nie wiedziałam, super! 1 Ferwex dodał reakcję Jakiś post jest interesujący, pomocny, zabawny, denerwujący? Skorzystaj z systemu reakcji - autor będzie mieć większą motywację, by napisać kolejne lub się poprawić! Masz pytanie do admina? Zajrzyj tutaj. Power tends to corrupt; absolute power corrupts absolutely. - Lord Acton Frankly, my dear, I don't give a damn. - Rhett Butler I am the Law. - Judge Dredd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
🐲 Ferwex 16 Napisano 29 Wrzesień 2019 (edytowane) Kolejny tytuł do jesiennej kolekcji "Christine" Powieść o Krystynie Skarbek Premiera: 30 października 2019 Edytowane 29 Wrzesień 2019 przez Ferwex Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach