🐲 Dastro 657 Napisano 18 Styczeń 2017 (edytowane) Znalazłem to ostatnio przeglądając youtube i pomyślałem, że jest to dość śmieszna scenka jaką kiedyś chciałbym zastać w uniwersum StarCitizen czyli wołanie polaka do innych polaków o pomoc w kosmosie. Logo Polskiej załogi i nazwa statku miażdży ponad wszystko! Edytowane 18 Styczeń 2017 przez Dastro 4 Darayaharus, Argetlan7, Dako i 1 inny dodali reakcje Wszystkie moje posty na forum GameArmada mają postać prywatnej opinii i są oparte na moim prywatnym zdaniu odnośnie różnych zagadnień. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
☠️ Nebthtet 1 544 Napisano 19 Styczeń 2017 Co ciekawe skądinąd to dziś u nas w firmie krążyło Jakiś post jest interesujący, pomocny, zabawny, denerwujący? Skorzystaj z systemu reakcji - autor będzie mieć większą motywację, by napisać kolejne lub się poprawić! Masz pytanie do admina? Zajrzyj tutaj. Power tends to corrupt; absolute power corrupts absolutely. - Lord Acton Frankly, my dear, I don't give a damn. - Rhett Butler I am the Law. - Judge Dredd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach