Skocz do zawartości
Dako

Star Marine Sneak Peek Vision Stabilization

Rekomendowane odpowiedzi

Był już link (dzięki @Nebthtet ) do strony RSI ale może nie wszyscy mieli okazję tam zajrzeć ;)

Wygląda na to, że SC 2.6 zawierające Star Marine to będzie "mordownia" ... :devil:

Edytowane przez Dako
Zamiana filmu na oryginalny od CIG

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Film już widziałem na streamie u Twerka. Wygląda jak niezła ustawka (aimbot albo specjalnie spreparowane sceny). A tak przy okazji to ładną imprezę tam mieli ;) 

sygn.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko pod publikę, że tak pięknie ktoś strzela na filmiku i to jest oczywiste ale i tak robi to duże wrażenie. Widać, że finalny produkt FPS będzie bardzo grywalny! :D

Edytowane przez Dastro

ad.pngdastro_ad.pngad.png

banner-discord-ga-ad-scpl.png

Wszystkie moje posty na forum GameArmada mają postać prywatnej opinii i są oparte na moim prywatnym zdaniu odnośnie różnych zagadnień.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
 Zaloguj się aby zobaczyć tę zawartość. 

Paaaanie, jak bym testował w tej chwili 2.6 to nawet by nie miał czasu żeby napisać tego posta. :D

PS

Zauważyliście, że w 2.6 Dumpers Depo już jest? Czyli kupowanie uzbrojenia/statki za aUEC!!!!!!!!!!!!! :D

Edytowane przez Dastro

Wszystkie moje posty na forum GameArmada mają postać prywatnej opinii i są oparte na moim prywatnym zdaniu odnośnie różnych zagadnień.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na tym filmiku, skoro prezentują nowe assety związane z FPS to musi to być dev build 2.6 które QA teraz testuje. ;) W 4:15 wchodzi do Dumpers Depot.

Jako bonus do tego filmiku tutaj macie dynamiczną ścieżkę muzyczną dla FPSa którą wyciągnąłem z plików gry:

Dodam jeszcze, że jaram się na to jeżeli CIG porobi trochę lokacji w PU gdzie będzie pełno takich NPC z którymi będziemy walczyć w FPS, to będzie COOOL! :D

Edytowane przez Dastro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No rzeczywiście jest na końcu. Ale czy to będzie używalne? W 3.0 to jeszcze może bym uwierzył, ale, że w 2.6 takie rewelacje? 

sygn2.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio CIG lubi zaskakiwać. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hm nie do końca rozumiem dlaczego ten filmik sugeruje że moduł FPS będzie bardzo grywalny? Ot chodzi i strzela, nic co ponadprzeciętnego - mógłbyś rozwinąć myśl Dastro? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dumpers Depot może być dodany bez rozgłosu jako kontynuacja prac nad rozwojem portu Olisar. Wersja 2.6 jest kolejną rozwojową wersją wszystkiego czego w CIG'u są pewni i chcą to dodać do świata SC, oczywiście to że nie było o tym mówione nie zaskakuje, zawsze mogą o tym wspomnieć tuż przed wyjściem PTU. A to co dokładnie dojdzie w wersji Live będzie raczej podane dopiero w szczegółowym opisie SC 2.6 dla mas ;) 

PS. Ja bym nie liczył że będzie tam można od razu kupować statki, cieszył bym się żeby choć była możliwość zakupu broni czy osprzętu dedykowanego ( shield, coolers ) :D 

Edytowane przez Tommy Rich

UXleTZk.pngATER DRACONES         TOMMY RICH FLEET        STAR CITIZEN POLSKA3W1sLPY.png   
URl3Qun.png?1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No tak, zapewne masz na myśli strzelanie w trybie FPS ;) 

Tylko żeby czasem się nie okazało, że za trzy tygodnie to będzie Star Marine ale tylko w PTU i to dla wybranej grupy jak avocati ip...  

UXleTZk.pngATER DRACONES         TOMMY RICH FLEET        STAR CITIZEN POLSKA3W1sLPY.png   
URl3Qun.png?1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jako prawa reka chrisa powiem tak ze fps bedzie tak dobry ze ludzie zejda na ziemie i beda wiecej strzelac z karabinow niz ze statkow kazdy zapomni o lataniu a patch 3.0 przyjdzie nie wzbudzajac sensacji bo kazdy bedzie pochloniety starmarinem --------dziekuje nie ma za co------

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Tommy Rich też mam takie obawy że na Citizenconie hucznie będą raczej ogłoszone testy PTU chodź z 2 strony to święto StarCitizena możeeeee będą chcieli się mocno postarać i dać grywalny StarMarine. Jeśli tak będzie to sporo patchy przed nami :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Smaily może to jest tak, że chcą na początku nakręcić hype i skusić do zakupu nowe osoby :devil:

Na dziś nowi gracze przychodzący np. z ED oraz symulatorów lotniczych mają problem z ogarnięciem symulacji i twierdzą, że jest "zepsuta" ...  Chyba jednak kiedyś było łatwiej ...

Może CIG chce abyśmy na początku otrzymali "radosną rozwałkę po imprezie alkoholowej" ( tak jak na powyższym filmie :P ) a z czasem zacznie testować na Nas swoje pomysły i dojdzie do wersji bezkompromisowego FPS-a ... :thumbsup:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spokojnie, to nie wszystko! :D Skoro NPC już używają systemu osłon to miejmy nadzieję, że gracz będzie tego używał ASAP! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eeee tam. Mam CoD-y 2, tam idziesz do przodu prawie jak superman i walisz z pukawy zabijąc 50 głupich jak but przeciwników w każdej misji. To na pewno nie będzie jak CoD.

Edytowane przez Obrońca Zbanowanego Zgudiego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W tajemnicy powiem, że coś testujemy w tej chwili jako Evocati ale to nie jest związane z FPS. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmmmmmmmmmm...

Coś bardziej ambitnego: Proceduralne planety? SQ42? Nowa stacja? Terra? Nyx? Grabby hands? Nowy duży statek?

Czy może cuś mniejszego: Nowa misja do PU? Dumpers Depot? Nowy mniejszy statek? Poprawiona fizyka lotu?

Wstaw chociaż kciuk w dół albo w górę, aby potwierdzić czy jedno z powyższych, czy nie. :drool:Pozostawiając nas w niewiedzy narażasz nas na :nosze:

Edytowane przez Obrońca Zbanowanego Zgudiego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Ty weź się nie wygłupiaj" ;) tylko pisz jak na spowiedzi co tam mieszacie z CIG ...

No przecież chyba nie macie embarga na embargo do embarga do zastrzeżonych testów ? :devil:

Jestem ciekaw co tam w papierach podpisałeś ? :P

Choć w sumie Twoje zdjęcie już mają i w razie czego zawsze Cię znajdą :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Podobna zawartość

• Przez Mati
      Tak przewrotnie zapytam:
      Skoro parafrazując klasyka "I nie ma tu już nikogo" to kto teraz zgasi światło?

• Przez Frosty
      Sprzedam konto w Star Citizen.
      W skład wchodzi:
      - paczka z Aurorą MR (24 miesiące ubezpieczenia);
      - Dragonfly Black ( Zaloguj się aby zobaczyć tę zawartość. 
    • Przez number10
      Cześć, ostatnimi czasy myślę coraz bardziej nad poszerzeniem swojej floty, jedyne co mnie powstrzymuje to dosyć wysokie ceny jak na grę,  z tym związane jest moje pytanie. Jakie są wasze triki na obniżenie ceny? Podzielcie się proszę swoimi sposobami na oszczędzanie. Wprowadzam ten temat do poradników aby inni gracze również mogli  przeczytać wszystkie porady. 
    • Przez Riddick88
      Witajcie. Chciałbym odzyskać pieniądze za grę i w mojej paczce mam opcje exchange i mam napisane 
      ATTENTION
      You are about to exchange your PACKAGE - AURORA MR SC STARTER pledge.
      This will remove the pledge, including any upgrades (such as customizations or CCUs) from your account awarding $195.00 USD in store credit.
      This process is intended to be final, although some pledges may be available for reacquisition using the BuyBack system, if applicable and as long as the BuyBack system remains available. Items acquired with the use of store credits are BOUND TO YOUR ACCOUNT and non-giftable.
      WARNING!
      SOME LIMITED AVAILABILITY ITEMS INCLUDED OR CONTAINED WITHIN THE EXCHANGED PLEDGE ARE PERMANENTLY RELINQUISHED.
      Type in your password to confirm:

Jak mi przejdą te pieniądze do kredytów mogę je jakoś przelać na konto??

• Przez Candidate
      Możecie polecić jakieś dobre miejscówki do kopania Prospectorem?
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Polityka prywatności