🐲 Berecik26 262 Napisano 7 Sierpień 2016 Ciekawy wywiad z niepracującym już dla CIG Darianem Vorlickiem. Szkoda będzie mi brakowało brodacza Nic mi w życiu tak nie wyszło jak włosy. Lepiej dobrze zjeść, niż podobać się byle komu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistrzunio 71 Napisano 8 Sierpień 2016 (edytowane) kurde a taki sympatyczny jest człowiek, szkoda że skończyła dla niego się ta przygoda, jeszcze całego wywiadu nie obejrzałem ale chętnie to zrobię. Może jak to jakimś cudem do niego dotrze to: " Trzymaj się chłopie !!! " :-) Edytowane 8 Sierpień 2016 przez Mistrzunio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
🐲 zaraz 286 Napisano 8 Sierpień 2016 A weź może ktoś w skrócie opowiedz co oni tam gadają. Chyba nie znajdę ponad godziny czasu, żeby to obejrzeć w spokoju ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
🐲 Berecik26 262 Napisano 9 Sierpień 2016 @zaraz w skrócie mówisz... To opowiada o swoich początkach zawodowych, o tym jak trafił do CIG, jak wyglądała tam jego praca, o planach na przyszłość. To tak w skrócie Nic mi w życiu tak nie wyszło jak włosy. Lepiej dobrze zjeść, niż podobać się byle komu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach