Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

Pytasz się czy dziś ruszył 6 sezon Gry o tron. Następnie pytasz się czy ktoś jeszcze oprócz Ciebie widział. WTF?

1 godzinę temu, Goomich napisał:

Dzisiaj odpalił szósty sezon? Ktoś jeszcze widział? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze nie widziałem, ale zamierzam  się dowiedzieć czym w tym sezonie mnie zaskoczy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
9 minut temu, Longer napisał:

Jeszcze nie widziałem, ale zamierzam  się dowiedzieć czym w tym sezonie mnie zaskoczy.

Czyli czym?

Tym, że wszyscy główni bohaterowie giną ? :D

ps.

W pierwszym odcinku efektowną śmierć już mamy :thumbsup:

Edytowane przez Dako

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Dako zapomniałeś jeszcze o cyckach... znaczy nagich damskich piersiach ;)

Nic mi w życiu tak nie wyszło jak włosy.

JAX0wAC1.jpg

Lepiej dobrze zjeść, niż podobać się byle komu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tyle w temacie. :D

ad.pngdastro_ad.pngad.png

banner-discord-ga-ad-scpl.png

Wszystkie moje posty na forum GameArmada mają postać prywatnej opinii i są oparte na moim prywatnym zdaniu odnośnie różnych zagadnień.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Dnia 26.04.2016 at 18:44, Jazz napisał:

No i co, Snow naprawdę jest trupem. By się chciało powiedzieć zimnym ;)

Sztuka zmartwychwstania nie jest prosta i wymaga czasu więc cierpliwości drogi panie, już wkrótce :P 

UXleTZk.pngATER DRACONES         TOMMY RICH FLEET        STAR CITIZEN POLSKA3W1sLPY.png   
URl3Qun.png?1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
16 godzin temu, Jazz napisał:

@Tommy Rich Pieprzona Czerwona Wiedźma ;)

No właśnie nie pieprzona, bynajmniej przez Jona Snow, z drugiej strony chłopak może powiedzieć że miał szczęście :P 

UXleTZk.pngATER DRACONES         TOMMY RICH FLEET        STAR CITIZEN POLSKA3W1sLPY.png   
URl3Qun.png?1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A teraz mem tak dla beki, bo potrzebuję się pośmiać, a fantasy nie lubię ;)

43457_prawdziwa-gra-o-tron.jpg

en-1-combined-a.png

To jest puste, ciągnie się w nieskończoność i… O mój Boże, tam jest pełno gwiazd! - Arthur C. Clarke

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Przed nami sezon 7, powyżej to nie zwiastun ale fajnie wprawia w nastrój ;)

Edytowane przez Whyduck

STAR-QVKG-B3F6

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe, będą grzać atmosferę :) - ja tam jestem ciekawa kiedy Martin w końcu kolejną część ASoIaF skończy pisać grrr. 

Serialową GoT też lubię - i fajnie że rozjechali fabuły z książką, bo ma się coś świeżego niezależnie od tego czy się zna już jedno wcielenie sagi.

Jakiś post jest interesujący, pomocny, zabawny, denerwujący? Skorzystaj z systemu reakcji - autor będzie mieć większą motywację, by napisać kolejne lub się poprawić! Masz pytanie do admina? Zajrzyj tutaj.

:miecio: :ad: sig_neb.png :ad: :miecio: 

banner-discord-ga-ad-scpl.png
Power tends to corrupt; absolute power corrupts absolutely. - Lord Acton
Frankly, my dear, I don't give a damn. - Rhett Butler

I am the Law. - Judge Dredd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Podobna zawartość

• Przez Nebthtet
      Będzie nowy serial o wyścigu kosmicznym - For All Mankind to alternatywna historia, świetna obsada... Nic tylko czekać na jesienną premierę.

• Przez Nebthtet
      Dobra - ósmy sezon prawie się już skończył. Tu możecie się dzielić opiniami. To jakie wrażenia jak dotąd?
      Proszę korzystać z przycisku spoiler do dwóch dni po emisji nowego odcinka.
    • Przez Frosty
      Niedawno odkryłem kanał, który tworzy mini serię o Space Marines z uniwersum Warhammera 40k. Jakość animacji jest na bardzo wysokim poziomie, szczególnie, że zajmuje się tym tylko jedna osoba. Jednominutowe odcinki, których docelowo ma być 5, są być publikowane bez żadnego harmonogramu, ale może je dzielić nawet kilka miesięcy przerwy w publikacji, więc radzę się uzbroić w cierpliwość. Poniżej możecie zobaczyć teaser oraz dwa opublikowane odcinki.

For the Emperor!
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Polityka prywatności