Skocz do zawartości
Dako

[S] Saitek X52 pro HOTAS gwarancja 6 m-cy

Rekomendowane odpowiedzi

Dziś trochę prywaty  Zaloguj się aby zobaczyć tę zawartość. /emoticons/default_wink.png">

Mam do sprzedania X52 pro może ktoś będzie zainteresowany zakupem.

Szczegóły na aukcji http://allegro.pl/show_item.php?item=5368814274

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Naprostuj syna, pad rządzi  Zaloguj się aby zobaczyć tę zawartość. /emoticons/default_smile.png">

Tak się zastanawiałam czy to ktoś od nas.

Jakiś post jest interesujący, pomocny, zabawny, denerwujący? Skorzystaj z systemu reakcji - autor będzie mieć większą motywację, by napisać kolejne lub się poprawić! Masz pytanie do admina? Zajrzyj tutaj.

:miecio: :ad: sig_neb.png :ad: :miecio: 

banner-discord-ga-ad-scpl.png
Power tends to corrupt; absolute power corrupts absolutely. - Lord Acton
Frankly, my dear, I don't give a damn. - Rhett Butler

I am the Law. - Judge Dredd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
 Zaloguj się aby zobaczyć tę zawartość. 

Zalicytowałem  Zaloguj się aby zobaczyć tę zawartość. /emoticons/default_wink.png">, myślałem wcześniej o zakupie tego sprzętu, a jak już kupować to najlepiej od speca w symulatorach w dodatku z AD !  :D

Jeśli wygram licytację to będzie mi miło na tym sprzęcie polatać.

UXleTZk.pngATER DRACONES         TOMMY RICH FLEET        STAR CITIZEN POLSKA3W1sLPY.png   
URl3Qun.png?1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprzedany

Temat do zamknięcia  Zaloguj się aby zobaczyć tę zawartość. /emoticons/default_wink.png">

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Podobna zawartość

• Przez Dako
      Jeśli ktoś używa Saiteków to Logitech wydał nowe drivery do nich.

http://support.logitech.com/en_us/category/gaming

Info
      https://www.reddit.com/r/hotas/comments/6arde1/psa_new_drivers_for_saitek_products_are_now_live/

cytat:
      Hi All,
      As part of the ongoing improvements that we're making to the Saitek range we have released updated, signed drivers on our site.
      http://support.logitech.com/en_us/category/gaming
      You'll find them under the Controllers category.
      The main beneficiaries of this are X52 and X52 Pro owners as we have addressed some stability issues in the driver, as well as fixing the MFD on the X52 Pro.
      The FSX/Prepar3D plug-ins have been updated to address a few issues with the way some of the panels were working on the Flight Instrument Panel.
      The X Plane plug-in now also supports X Plane 11.

ps.
      Nie posiadam ale może komuś ta informacja się przyda.
    • Przez Smaily
      Konfuguracja Mad Catz Cyborg Fly 5

Witam, w moim poście chciałbym się podzielić moim spostrzeżeniem oraz konfiguracją  kontrolera  Mad Catz Cyborg Fly 5

Szczerze powiem od niedawna opanowałem go na tyle żeby coś nim latać i dopiero teraz czuję, że dokonałem dobrego zakupu. Omówię także jego zalety oraz wady i prawidłową konfigurację.
      Oczywiście nie ma co porównywać ten kontroler do Hotasa, ale w tej cenie ten kontroler jest najlepszym z możliwych wyborów (można go dostać już od 180zł do 230 zł).

Jego zalety:
      + Pełna konfiguracja kontrolera ( Omówię ten temat niżej)
      + Najlepszy w swojej cenie
      + Futurystyczny wygląd
      + Dobre wykonanie
      + Podwójna przepustnica

- Ciężki do opanowania (jeżeli jest to pierwszy kontroler)
      - Za lekki (trzeba go specjalnie obciążać)
      - Bez odpowiedniej konfiguracji idzie się zmęczyć 

Teraz omówię jak skonfigurować prawidłowo kontroler żeby dał jak najwięcej satysfakcji z grania.

I.                    USTAWIENIE GŁÓWKI
      Głownie przy główce będziemy operować kciukiem, dlatego każdy przycisk  musi być dostępny dla niego . Pierwszą czynnością będzie poluzowanie śruby (tak jak na zdjęciu) i zwyczajnie ustawienie sobie odpowiedniego kąta dla naszego kciuka.

II.                    USTAWIENIE RĘKOJEŚCI
      Tutaj sytuacja wygląda podobnie jak w pkt I . Należy poluzować śrubę i odpowiednio wyregulować. Tutaj pojawia się pytanie skąd będę wiedział czy rękojeść jest dobrze ustawiona? Otóż dolna część dłoni musi się znaleźć na podstawie rękojeści wtedy odczujemy wyraźny komfort dla dłoni.  

Jak przesunąć rękojeść? Na poniższym zdjęciu  zaznaczony jest przycisk który należy wcisnąć do dołu aby móc regulować rękojeść, ale wcześniej trzeba poluzować śrubę.

III.                    REGULACJA KĄTA NACHYLENIA
      To jest jedna z najważniejszych rzeczy i największa zaleta tego kontrolera. Otóż naszemu kontrolerowi po poluzowaniu śruby oraz wciśnięciu bolca można ustawić kąt nachylenia. Ja najbardziej preferuję odchylenie do przodu o dwa oczka. Co takiego nam to daje? Otóż w domyślnym ustawieniu kontroler jest niesamowicie ciężki do opanowania i po krótkim czasie niesamowicie męczący. Po odchyleniu kontroler jest łatwiejszy do kontroli, łatwiej się celuje i daje dużą satysfakcje z gry.

A tutaj moje poczynania w grze za pomocą tego kontrolera :]

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Polityka prywatności