Skocz do zawartości
Dako

Star Citizen 1.1.3 rusza dzisiaj :)

Rekomendowane odpowiedzi

Dzieje się oj dzieje  Zaloguj się aby zobaczyć tę zawartość. /emoticons/default_smile.png">

https://forums.robertsspaceindustries.com/discussion/261224/1-1-3-to-live-today/p1

cytat:

"We'll be bringing down the Game Servers at 5pm CDT/10pm GMT this afternoon to publish 1.1.3 to Live.

The 1.1.3 patch significantly addresses the rubber banding associated with the Cutlass which will give everyone playing AC a better experience. We've also thrown in an assorted list of bug fixes that will aid the Tutorial, as well as add the June flair items have also been added to the build.

I'll update this post as we finalize the complete list of Star Citizen Alpha 1.1.3 Patch Notes later today, but a quick review of the top items:

• Temporary solution by precaching the Cutlass to combat the stalling that happens when it is destroyed and respawns
• Several network improvements to improve some rubber banding issues that have been reported

• Added “Avenger Takuetsu Minature” Hangar flair item
• Added “Khartu Miniature Prestige Series 2941” Hangar flair item
• Added the reminder hint for the Axial Roll back in to the tutorial
• Increased the fail distance of the race section in the tutorial (getting too far away from Gilly resulted in mission failure)

• Fixed a crash when joining a match as someone else is being destroyed
• Fixed an issue where players sometimes finding difficulty in exiting the tutorial hangar
• Fixed a REC exploit"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ooo szybko.

Fajnie wiedzieć, że to nie ja jestem jakiś niudolny i miałem problem z tymi drzwiami od hangaru.

Miniatura Avengera, fajnie.

Naprawa błędów to oczywistość, ale i tak chwała im za to.

Widzę też, że znowu przy REC coś kombinują.

Fajnie, że widać, że coś robią. Albo robią tak aby wydawało się, że coś robią...

"Strzeżcie się rozczarowań, bo pozory mylą. Takimi, jakimi
wydają się być, rzeczy są rzadko. A kobiety nigdy"

amberlight_ad.png

Mój referral: STAR-ZZXF-MJF6

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

niestety to co najwazniejsze nie naprawili ,lagi,game crash,game freezing,czyli nadal nie da sie zabardzo latac 

ioon ,tak wiem -alfa,bullshit   Zaloguj się aby zobaczyć tę zawartość. /emoticons/default_yucky.gif">  :wacko:

Edytowane przez Blackjack

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A o co chodzi z tymi:

• Added “Avenger Takuetsu Minature” Hangar flair item
• Added “Khartu Miniature Prestige Series 2941” Hangar flair item

To będzie dodane do sklepu z możliwością zakupu, czy jako prezent dla każdego ?

Zaloguj się aby zobaczyć tę zawartość. 

Serio? To już robi się nudne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z tymi malymi modelami to bym nie wierzyl w patch notes - model khartu-al byl dodany do hangaru 2 patche po tym jak sie "pojawil" w/g opisu patch notes

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A czasem były wcześniej niż w notkach.

Jakiś post jest interesujący, pomocny, zabawny, denerwujący? Skorzystaj z systemu reakcji - autor będzie mieć większą motywację, by napisać kolejne lub się poprawić! Masz pytanie do admina? Zajrzyj tutaj.

:miecio: :ad: sig_neb.png :ad: :miecio: 

banner-discord-ga-ad-scpl.png
Power tends to corrupt; absolute power corrupts absolutely. - Lord Acton
Frankly, my dear, I don't give a damn. - Rhett Butler

I am the Law. - Judge Dredd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chodzi o Khartu to pewnie błąd w druku. Avenger pewnie będzie kolejnym "Subscriber flair" przyznam że to trochę lipa, lubię być zaskoczony i czekam na coś ciekawego a tu kolejne Tekeutsu  Zaloguj się aby zobaczyć tę zawartość. /emoticons/default_sad.png">

Co do pacha to miałem już wersję PTU i pobieranie update'u trwało sekundę, trochę gorzej z aplikowaniem, inna sprawa że jak wydali patch to akurat grałem w AC i mnie rozłączyło na 15 fali oczywiście zero REC grrrrrrrr   :miecio:

Jeśli chodzi o zmiany to widzę że usunięto sporo dziur w teksturach oraz miejsc gdzie fizyka postaci się psuła  ( sam trochę pozgłaszałem  ;) ), natomiast denerwujący błąd z przemieszczaniem się Greycat'a pozostał i mnie wnerwia, dodatkowo w tej wersji zawsze po opuszczeniu gry mam czarny ekran i błąd aplikacji. Lipa bo muszę ją zabijać z Windows Managera  Zaloguj się aby zobaczyć tę zawartość. /emoticons/default_sad.png">

UXleTZk.pngATER DRACONES         TOMMY RICH FLEET        STAR CITIZEN POLSKA3W1sLPY.png   
URl3Qun.png?1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Tommy - pisali że modele mają być naprzemiennie z kamolami. A w win 8.1 po kliknięciu exit system mi sam już chce zabijać proces

A co do jakości patcha to już przestaje być poważne...

Jakiś post jest interesujący, pomocny, zabawny, denerwujący? Skorzystaj z systemu reakcji - autor będzie mieć większą motywację, by napisać kolejne lub się poprawić! Masz pytanie do admina? Zajrzyj tutaj.

:miecio: :ad: sig_neb.png :ad: :miecio: 

Power tends to corrupt; absolute power corrupts absolutely. - Lord Acton
Frankly, my dear, I don't give a damn. - Rhett Butler

I am the Law. - Judge Dredd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pan CR w Londynie bawi się kamerami w motion capture to i AC leży ...  Zaloguj się aby zobaczyć tę zawartość. /emoticons/default_devil.gif">

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli nowe powiedzenie:

Robertsa nie ma to bugi harcują.  Zaloguj się aby zobaczyć tę zawartość. /emoticons/default_biggrin.png">

ad.pngdastro_ad.pngad.png

Wszystkie moje posty na forum GameArmada mają postać prywatnej opinii i są oparte na moim prywatnym zdaniu odnośnie różnych zagadnień.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bo pewnie wszyscy programiści gapią się na wygibasy Sandi przy motion capture, zamiast nad bugami siedzieć  Zaloguj się aby zobaczyć tę zawartość. /emoticons/default_tongue.png">

Ale fakt, ostatnie patche skutecznie mnie wyleczyły z jakichkolwiek zamysłów kupienia czegoś jeszcze od nich.

Time for some thrillin' heroics

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Czyli standardowo nie dodali nic ciekawego, szkoda.

Co oni tak właściwie teraz robią? W październiku bodajże pokazywali fps module a jest już maj i dalej go nie opublikowali a tylko parę małych patchy do AC, o co chodzi?

Edytowane przez centurionix

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wypuszczają kolejne obrazki statków  Zaloguj się aby zobaczyć tę zawartość. /emoticons/default_tongue.png">

Time for some thrillin' heroics

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To ja chyba w coś innego gram...

U mnie każdy patch coś poprawia  Zaloguj się aby zobaczyć tę zawartość. /emoticons/default_smile.png">

Coraz szybciej się ładuje, mniej się wiesza, same pozytywy, ostatnio nawet moge w multi grać  Zaloguj się aby zobaczyć tę zawartość. /emoticons/default_smile.png">

Pozdarwki

BHoleVX

sygn.png.c4efbbba4bad9acc32e1f37d60e375b

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Te same odczucia u mnie  Zaloguj się aby zobaczyć tę zawartość. /emoticons/default_smile.png">

Użytkownik zbanowany permanentnie za wandalizm, łamanie regulaminu i brak RiGCz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Black, oni grają w to samo tylko tak mało że widzą tylko poprawki  Zaloguj się aby zobaczyć tę zawartość. /emoticons/default_wink.png">

Ja odpalam SC codziennie, i na 10 poprawek jakie zaliczę na plus pojawia się kolejnych 10 na minus. Szybkość ładowania poprawili już dwie łątki temu, ktoś tu jest nie na czasie  :P

UXleTZk.pngATER DRACONES         TOMMY RICH FLEET        STAR CITIZEN POLSKA3W1sLPY.png   
URl3Qun.png?1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Black, oni grają w to samo tylko tak mało że widzą tylko poprawki  Zaloguj się aby zobaczyć tę zawartość. /emoticons/default_wink.png">

Ja odpalam SC codziennie, i na 10 poprawek jakie zaliczę na plus pojawia się kolejnych 10 na minus. Szybkość ładowania poprawili już dwie łątki temu, ktoś tu jest nie na czasie [emoji14] No niestety mass rację Tommy. Tak naprawdę to dopiero teraz jak wszystko ładuje się szybciej mogę w miarę normalnie pograć :-)

Generalnie z bugów, które mnie najbardziej irytowaly to ciągłe psucie Aurory :-P LN to mój ulubiony statek :-)

Pozdrawki

BHoleVX

sygn.png.c4efbbba4bad9acc32e1f37d60e375b

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety to nas czeka jeszcze przez co najmniej rok, obserwując bardzo dokładnie postępy widzę że wszystko się przedłuża. Pamiętacie jeszcze w zeszłym roku pokaz FPS i szumne zapowiedzi niektórzy pesymiści pisali, tak dostaniemy to pewnie w marcu ( żeby wtedy wiedzieli jak bardzo są optymistyczni ), a tu proszę zaraz czerwiec i jakoś modułu FPS nie widać  Zaloguj się aby zobaczyć tę zawartość. /emoticons/default_wink.png">

Powiecie może że złośliwy jestem, nic z tych rzeczy, tego typu opóźnienia mają wpływ na całość projektu, a doskonale wiemy że FPS to tylko jedno z ogniw które łączy powoli grę by jej ukoronowaniem było PU. Osobiście stawiałem że w czerwcu dostaniemy Social Module, dlatego że po drodze a jeszcze w tym roku ma być alfa SQ42 oraz zaczątki PU, no i obiecywana galaktykopedia   Zaloguj się aby zobaczyć tę zawartość. /emoticons/default_wink.png"> 

URl3Qun.png?1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

tia, obiecanki cacanki ,a lysemu grzebien na oslode   Zaloguj się aby zobaczyć tę zawartość. /emoticons/default_devil.gif">

i zeby nie bylo watpliwosci : ioon

Edytowane przez Blackjack

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Podobna zawartość

• Przez Mati
      Tak przewrotnie zapytam:
      Skoro parafrazując klasyka "I nie ma tu już nikogo" to kto teraz zgasi światło?

• Przez Frosty
      Sprzedam konto w Star Citizen.
      W skład wchodzi:
      - paczka z Aurorą MR (24 miesiące ubezpieczenia);
      - Dragonfly Black ( Zaloguj się aby zobaczyć tę zawartość. 
    • Przez number10
      Cześć, ostatnimi czasy myślę coraz bardziej nad poszerzeniem swojej floty, jedyne co mnie powstrzymuje to dosyć wysokie ceny jak na grę,  z tym związane jest moje pytanie. Jakie są wasze triki na obniżenie ceny? Podzielcie się proszę swoimi sposobami na oszczędzanie. Wprowadzam ten temat do poradników aby inni gracze również mogli  przeczytać wszystkie porady. 
    • Przez Riddick88
      Witajcie. Chciałbym odzyskać pieniądze za grę i w mojej paczce mam opcje exchange i mam napisane 
      ATTENTION
      You are about to exchange your PACKAGE - AURORA MR SC STARTER pledge.
      This will remove the pledge, including any upgrades (such as customizations or CCUs) from your account awarding $195.00 USD in store credit.
      This process is intended to be final, although some pledges may be available for reacquisition using the BuyBack system, if applicable and as long as the BuyBack system remains available. Items acquired with the use of store credits are BOUND TO YOUR ACCOUNT and non-giftable.
      WARNING!
      SOME LIMITED AVAILABILITY ITEMS INCLUDED OR CONTAINED WITHIN THE EXCHANGED PLEDGE ARE PERMANENTLY RELINQUISHED.
      Type in your password to confirm:

Jak mi przejdą te pieniądze do kredytów mogę je jakoś przelać na konto??

• Przez Candidate
      Możecie polecić jakieś dobre miejscówki do kopania Prospectorem?
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Polityka prywatności